5 teams i finalen om byrum i Gellerup

Arkitektkonkurrencen om byrum og en bydelspark i Gellerup går nu ind i sin afgørende fase.

Ud af 17 ansøgerteams er 5 blevet valgt til at give deres forslag.

De 5 teams er:

– SLA

– Vandkunsten
– MASU

– Kirstine Jensens tegnestue

– Cobe

Byrummene og bydelsparken indgår i en helhedsplan, der skal løfte et af landet største boligområder, så det går fra at være en belastet til attraktiv del af Aarhus.

Bag Helhedsplanen, som der investeres flere milliarder kroner i, står Aarhus Kommune og Brabrand Boligforening i fællesskab. Projektet er støttet af Realdania.

Billede: Nye byrum og bydelspark udgør kun en del af  helhedsplanen for Gellerup og Toveshøj i det vestlige Aarhus. Et nyt vejsystem skal forbinde Gellerup og Toveshøj med resten af Aarhus. Samtidig deler vejene det store område op i mindre kvarterer. Bygaden fra Bazar Vest til City Vest bliver rygraden i det nye vejsystem. I gaden vil der være et levende forretningsliv, og der bliver plads til fodgængere, cyklister, biler, busser og med tiden også letbanen. Foto: Helhedsplanen for Gellerup og Toveshøj.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder