Home Erhverv scorer hattrick med salg af Danske Bank-filialer

Danske Banks erhvervs-mæglerkæde Home Erhverv har på kort tid solgt tre ejendomme på stribe – for netop Danske Bank.

Der er tale om tidligere bankfilialer i Præstø på Sydsjælland, Sakskøbing på Lolland og senest i Aakirkeby på Bornholm.

Handlen på Bornholm er sket i samarbejde med Home, og det er dermed et eksempel på det forstærkede samarbejde mellem Home Erhverv og ejendoms-mæglerkæden Home om salg og udlejning af udvalgte erhvervsejendomme i hele Danmark.

– Vi er meget tilfredse med, at vi har landet de tre handler for Danske Bank. Det viser, at det er muligt at handle gode ejendomme i et vanskeligt marked – selv i ´vandkantsdanmark, siger Finn Larsen, erhvervscenterchef Home Erhverv Sydsjælland & Lolland Falster.

Bolig- og erhvervsejendom i Aakirkeby har en god beliggenhed – ud til torveområde, trafikeret indfaldsvej, og som nabo til dagligvarebutik. Foruden det tidligere banklokale indeholder ejendommen bl.a. 2 boliger, som begge er udlejet. Ejendommen overtages af køber pr. 1. september 2013.

Home Erhverv Sydsjælland & Lolland Falster står også bag salget en iøjnefaldende byejendom på hovedgaden i Præstø. Ejendommen indeholder bl.a. 647 kvm. erhverv – fordelt på 3 plan, og stor udlejet bolig på 1. sal.

Endelig er der handlet en kontor- og forretningsejendom i på Vestergade 2 og 4 i Sakskøbing på Lolland, hvor der også tidligere har været bankfilial. Der er tale om en flot klassisk ejendom med cirka 576 etagemeter med egen p-plads og ud til trafikeret gade i byen, tæt ved bymidten.

Læs også: Bolig- og erhvervsmæglere flytter sammen i Home-kæden her

Billede:De tre solgte Danske Bank-filialer, som netop er blevet solgt. Foto: Home Erhverv.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder