Rubow arkitekter vinder daginstitutionskonkurrence på Frederiksberg

Rubow arkitekter vinder ”Trekløveret – ny daginstitution” på Frederiksberg sammen med JL Engineering, AFM og PK3 landsskabsarkitekter.

Konkurrencen om den moderne daginstitution er afviklet i 2 faser med deltagelse af 5 teams, hvoraf de 2 gik videre til anden fase. Opgaven var at designe en fremtidig daginstitution på Frederiksberg med et visionært, arkitektonisk udtryk og energikoncept, som er tilpasset konteksten, med gode sammenhænge mellem ude og inde og med optimale vilkår for læring, leg og bevægelse.

Byggeriet, som skal stå færdigt i sommeren 2014, omfatter nedrivning af eksisterende ejendom og opførelse af ny institutionsbygning på ca. 900 m2 fordelt på 3-4 etager, på adressen Nyelands vej 75, Frederiksberg.

Frederiksberg Kommune er bygherre.

Billede: ."Man er ikke i tvivl om, at her er tale om et børnehus”, lød det fra dommerkomiteen om Rubow Arkitekters vinderforslag til Trekløveret, en ny børneinstitution på Frederiksberg. (Foto: Rubow Arkitekter)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder