ATP Ejendomme har lukket 18 kontrakter i 2011

I 2010 lancerede ATP Ejendomme en ny strategi for hele udlejningsafdelingen. Fra primært at have benyttet sig af intern udlejning blev der sat en række mæglere på sagerne, og samtidig blev der udarbejdet en ny plan for håndtering af opfølgning på alle potentielle kundeemner. De nye initiativer viser sig nu faktisk at have båret frugt.   

–  I år har vi udlejet i alt ca. 11.500 kvm fordelt på 18 kontrakter. Hertil kommer genforhandlinger af lejemål, afståelser m.v. De 11.500 indeholder altså alene nyudlejninger, siger udlejningschef Kirstine Sand, ATP Ejendomme.

ATP Ejendomme lukkede alene i marts måned 4 kontrakter på i alt ca. 5.500 kvm og i april måned er der lukket yderligere 4 kontrakter på i alt ca. 3.200 kvm. 

– I en virksomhed som vores har vi jo hele tiden et vist flow – også af opsigelser. Til sammenligning har vi modtaget 9 opsigelser. Vi har altså lukket dobbelt så mange kontrakter i antal, som vi har modtaget opsigelser på. I forhold til antallet af kvm, så har vi tilsvarende udlejet 2,5 gange så mange kvm., som vi har fået opsigelser på, siger Kirstine Sand.

Blandt de største nye lejere er en bred vifte af virksomheder som for eksempel Kammeradvokaten, advokatfirmaet Eversheds, der er verdens 5. største og en af Nordens førende investeringsforeninger, Skagen.

Hovedparten af de nye lejere kommer fra den finansielle sektor og rådgivningsbranchen. Blandt nyudlejningerne er der dog også offentlige lejere og eksisterende kunder i ATP Ejendommes portefølje, der har udvidet de eksisterende rammer. 

–  Vores pipeline er fortsat god, hvorfor vi forventer også i næste måned at lukke et par kontrakter, siger Kirstine Sand.

Alle kontrakterne drejer sig om lejemål i Storkøbenhavn, og for Kirstine Sand beviser successen, at det har været rigtigt at bruge eksterne mæglere. 

– Vores statistik siger, at 45 procent af de nye kunder er henvist gennem samarbejdspartnere. Det bekræfter vores strategi om at øge aktivitetsniveauet og opnå en bredere markedsafdækning gennem et struktureret samarbejde med markedet.
I forhold til ATP Ejendommes samlede portefølje udgør de nye udlejninger på 11.500 kvm cirka 2 procent. 

–  Vi har derfor også i forhold til den aktuelle udlejningsprocent et væsentligt forbedret resultat, siger Kirstine Sand.

Læs mere på www.atpejendomme.dk

Billede: Kirstine Sand. Foto: Lizette Kabré.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder