Blue Capital køber Rema 1000 til K/S-projekt

Investeringsselskabet Blue Capital har købt en nyopført REMA 1000 ejendom på Marielunds Allé 2 i Ikast med det mål at udbyde ejendommen som et K/S projekt. 

– I vores udvælgelse af ejendomme til udbud gennem 10-mandsprojekter vægter vi sikkerheden højt, fordi vores investorer ofte betragter investeringen som en passiv investering. Der skal derfor være en passende balance mellem afkast og risiko. Derfor  er ejendommens beliggenhed, lejers betalingsevne og muligheden for at opnår en attraktiv finansiering gennem kreditforeningen væsentlige parametre, siger adm. direktør Martin Kibsgaard Jensen, Blue Capital. 

Den nye REMA 1000 butik er beliggende centralt i Ikast med stor synlighed fra Jyllandsgade og gode adgangsforhold. Derfor ventes der stor kundetilstrømning på baggrund af til- og afkørselstrafikken framotorvejen, samtidig med at ejendommen er beliggende i et større boligområde.  

– Vi har fundet beliggenheden på Marienlunds Allé særlig god, fordi ejendommen har et stort område til lokalforsyning af dagligvare samtidig med en god synlighed fra Jyllandsgade”. Samtidig har REMA 1000 indgået en uopsigelig lejekontrakt på 15 år, knyttet til en helt fast vedligeholdelsesplan for ejendommen, så den er særligt velegnet til udbud som K/S projekt, siger Martin Kibsgaard. 

Selvom mange anser K/S-markedet for midlertidigt afgået ved døden, så er Blue Capital ikke nervøs.

– Vi udbød en lignende ejendom i december, som blev overbudt med 40 procent, så investorerne er der, og det var faktisk lidt af en øjenåbner også for os, at der var så stor efterspørgsel, siger Martin Kibsgaard og fortsætter:

– Problemet har efter vores opfattelse i højere grad været om, man kunne skaffe finansieringen, men det har vi fået på plads. Vi har fået en attraktiv finansiering på den her ejendom, der tager højde for en række af de problemer, som K/S-erne tidligere har haft. For eksempel er der ikke solidarisk hæftelse og der er ikke løbende indskud, som kan være et problem, hvis en investor i en periode har lavere indkomst, siger Martin Kibsgaard.

En af de faktorer, som Blue Capital forventer vil anspore K/S-markedet, er, at der er kommet loft over den fradragsberettigede pensionsopsparing. Dermed kommer der muligvis mere fokus på andre former for fradragsberettiget opsparing.

Læs mere på www.bluecapital.dk

Billede: Rema 1000 – Blue Capital.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder