Advokat Merete Larsen indtræder som partner i Gorrissen Federspiel

Den 1. januar 2011 tiltræder advokat Merete Larsen som partner i Gorrissen Federspiel. Merete Larsen er 43 år og har tidligere været partner i hhv. Nielsen & Thomsen og senest i Lind Cadovius.

Merete Larsen har gennem en årrække ydet specialistrådgivning inden for adskillige områder vedrørende fast ejendom, herunder alle aspekter i forbindelse med projektudvikling af fast ejendom. Hun har rådgivet i et betydeligt antal transaktioner vedrørende fast ejendom, og hun har kontraktforhandlinger som en væsentlig del af sit arbejdsområde.

Merete Larsen er en kapacitet inden for fast ejendom, og hun fortsætter inden for dette område i Gorrissen Federspiel med særlig fokus på projektudvikling, ejendomsret, udbud og erhvervslejeret.

Merete Larsen indtræder i Gorrissen Federspiels afdeling for fast ejendom i København, hvor hun sammen med Peter Sjøgreen, Hans-Peter Jørgensen og Uffe Bøgelund Jensen vil fortsætte den vækst, som firmaet har oplevet de seneste år.

Firmaets samlede afdeling for fast ejendom i København og Århus består udover ovennævnte tillige af partner Søren Bruun, og afdelingen beskæftiger i alt 32 medarbejdere, heraf 22 jurister. Med firmaets nuværende position og generelle vækst samt Merete Larsens tiltræden forventes afdelingen at vokse yderligere i de kommende år.

Læs mere på www.gorissenfederspiel.com

Billede: Merete Larsen. Foto Thorbjørn Hansen.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder