Nye afdelingsdirektører i Grontmij Carl Bro

I forbindelse med Grontmij | Carl Bros organisationsændring tidligere på året, hvor virksomheden blev delt op i tre business lines – Planning & Design, Transportation & Mobility og Water & Energy, har Water & Energy foretaget udnævnelser, som skal medvirke til at styrke og udvikle forretningsområderne yderligere.

Dermed er Petter Møller udnævnt til afdelingsdirektør for Energi & Klima. Petter Møller har været ansat i Grontmij | Carl Bro siden 2008 som chefrådgiver inden for klima- og energiområdet og blandt andet arbejdet med klimastrategier for virksomheder og kommuner.

Petter Møller er uddannet cand.scient.pol. og har mange års erfaring som direktør og leder inden for energi- og klimabranchen i Danmark.

Desuden er Michael Christian Hansen udnævnt til afdelingsdirektør for Jord, Vand & Natur.

Michael Christian Hansen har været ansat som afdelingschef for afdelingen Jord & Vand i Grontmij | Carl Bro siden 2006. I forbindelse med den nævnte organisationsændring har Michael Christian Hansen endvidere fået ansvaret for området Natur både nationalt og internationalt.

Michael Christian Hansen er uddannet civilingeniør.

Læs mere på www.gmcb.dk

Billede: Michael Christian Hansen og Petter Møller.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder