Kirstine Sand udlejningschef i ATP Ejendomme

Kirstine Sand er ansat som ny kunde- og udlejningschef i ATP Ejendomme. Kirstine Sand er 33 år og har en baggrund som jurist. De seneste 7 år har hun arbejdet i ejendomsbranchen i Slots- og Ejendomsstyrelsen og i erhvervsmæglerfirmaet Colliers Hans Vestergaard.

Hos ATP Ejendomme får hun ansvar for kundeservice og udlejning af ledige lejemål i den samlede danske portefølje.

– Hos både Slots- og Ejendomsstyrelsen og Colliers Hans Vestergaard har jeg haft fokus på lejeren som kunde. Det er derfor naturligt for mig at fortsætte det fokus hos ATP Ejendomme, hvor det er min ambition at udbygge serviceringen af de eksisterende kunder. Samtidig vil vi også øge profileringen af vores portefølje og gøre mere tydeligt, hvilke ydelser vi kan tilbyde som ejendomsforvalter, siger Kirstine Sand.

ATP Ejendomme ejer en række af landets mest attraktive ejendomme og stræber efter at levere et højt og professionelt serviceniveau.

– Det er min klare forventning, at vi gennem en kompetent og proaktiv indsats kan fastholde en af markedets højeste udlejningsprocenter. Jeg er derfor glad for at byde Kirstine velkommen, da hun med sin erfaring og metode er en løftestang til vores vision om at være det bedste ejendomsselskab i Danmark, siger underdirektør Lars Winther.

Læs mere på www.atp-ejendomme.dk

Billede: Kirstine Sand.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder