Morten Bådstorp skal styre EDC Erhverv i Nordsjælland

For bedre at kunne servicere ejere af erhvervsejendomme i det nordsjællandske styrker EDC Erhverv Poul Erik Bech nu aktiviteterne i området med ansættelsen af Statsaut. ejendomsmægler, MDE Morten Bådstorp til salg, udlejning og vurdering af erhvervsejendomme hos EDC Poul Erik Bechs Erhvervscenter i Hillerød.

Morten Bådstorp er født og opvokset i det nordsjællandske og har siden 1986 arbejdet som ejendomsmægler. Morten har i sin tid som ejendomsmægler både haft egen butik og arbejdet med projektsalg og erhverv. Med sit indgående lokalkendskab vil Morten Bådstorp være et godt aktiv for kunderne i Hillerød og omegn.

– Jeg ser et voksende potentiale i handler med erhvervsejendomme i det nordsjællandske, især indenfor kontorer er efterspørgslen stigende. Jeg forventer samtidig at få mere gang i detailbutikker i området i og omkring Hillerød. Det er et området der stadig mangler bevågenhed, siger Morten Bådstorp.

EDC Erhverv Poul Erik Bech er en af landets førende erhvervsmæglervirksomheder med speciale inden for salg, udlejning, vurdering og rådgivning vedrørende erhvervsejendomme. EDC Erhverv Poul Erik Bech har i alt 12 erhvervscentre beliggende i København, Herlev, Hillerød, Roskilde, Næstved, Odense, Kolding, Sønderjylland, Esbjerg, Silkeborg, Århus og Aalborg.

Læs mere på www.poulerikbech.dk/erhverv

Billede: Morten Bådstorp.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder