Rosk Ejendomme indgår aftale med Dan-Ejendomme

Ejendomsselskabet Rosk Ejendomme har indgået en samarbejdsaftale med ejendomsadministrationsselskabet Dan-Ejendomme i Hellerup. Aftalen omfatter administration og drift af de ejendomme, som Rosk Ejendomme overtager som et led i afviklingen af Roskilde Bank. Rosk Ejendomme er 100 procent ejet af Roskilde Bank og etableret for at optimere de værdier, der ligger i bankens ejendomsportefølje.

Dan-Ejendomme, der har fået opgaven i konkurrence med flere andre administrationsselskaber, glæder sig over samarbejdet, der som udgangspunkt dækker 3-6 ejendomme. Aftalen er en rammeaftale, der kan eskaleres op og/eller ned – både hvad angår antallet af kvm. og tidshorisonten.

– Vi glæder os over samarbejdet og til at løfte opgaven. Vi er overbeviste om, at vi har de kompetencer, der skal til, og vi vil sætte alle kræfter ind på at bidrage til at styrke ejendommenes værdi, siger adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen, Dan-Ejendomme.

Rosk Ejendommes formål er at erhverve fast ejendom beliggende i Danmark, hvori, eller på baggrund af hvilke, Roskilde Bank er eksponeret for økonomiske tab, med henblik på efterfølgende afhændelse af sådanne ejendomme samt virksomhed, der efter bestyrelsens skøn står i direkte forbindelse med driften, administrationen og afhændelsen af de pågældende ejendomme. Dan-Ejendomme er et af Danmarks førende ejendomsadministrationsselskaber og administrerer på vegne af investorer, boligforeninger, ejerforeninger og andelsboligforeninger mv. cirka 1.200 ejendomme med i alt cirka 50.000 lejemål i Danmark.

Læs mere på www.danejendomme.dk eller se Rosk Ejendommes ejendomme på www.roskejendomme.dk

Billede: – Rosk Ejendomme har etableret en organisation, som er i stand til at håndtere og forvalte ejendommene på en måde, der kan øge værdien af ejendommene for derigennem at bidrage til afviklingen af Roskilde Bank. Vi vil således fortsat være meget tæt på forvaltningen af porteføljen, idet al udlejning og optimering af ejendommene initieres af Rosk Ejendomme, siger adm. direktør Solveig Rannje, der tiltrådte i juni måned i år.  Foto: Lizette Kabré.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder