Gaarde Erhverv bliver ny partner i Engel & Völkers

Mæglerfirmaet Gaarde Erhverv bliver ny partner i den hurtigtekspanderende oprindeligt tyske mæglerkæde Engel & Völkers.

Firmaet meldte allerede ud i august 2008, at de ville indtage København og meget gerne gennem en lokal partner. Kæden, der indtil nu har været forankret på det tyske marked, har sat sig som mål at åbne 25-30 nye kontorer inden 2012. Blandt de byer, der var udset i ekspansionsrunden i 2008 var netop København sammen med Bukarest, Sofia, Warszawa og Madrid – det blev altså til 2009.

Engel & Völkers Commercial har senest åbnet kontor i Macao i Kina og Danmark bliver dermed det 29. land i kædens dækning.

Engel & Völkers Commercial GmbH er specialiseret i erhvervsejendomsmarkedet, men har også afdelinger for boliger og så – noget mere usædvanligt – for yachts. 

– Det er vores brand, netværk og klientbase, der gør det interessant for de partnere, vi forhandler med, siger Lars Pfeiffer. 

Kæden har ialt over 360 boligbutikker og mere end 36 erhvervsmæglerkontorer hovedparten i hjemlandet Tyskland.

Læs mere på www.engelvoelkers.com GaardeErhverv afholder arrangement for at markere lanceringen af firmaet som ny partner i kæden den 28. august kl. 13.30 i det tidligere Kgl. Danske Musikkonservatorium i København.

Billede: Engel & Völkers.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder