Forretningsudviklingschef Christoph Wiese fylder 50 år

Forretningsudviklingschef Christoph Wiese, Home Erhverv København, fylder 50 år lørdag den 17. januar.  

Christoph Wiese startede sin karriere i Hempels Marine Paints hvor han bl.a. var udstationeret i Holland, Grækenland og en kort periode i Egypten. Fra Hempel kom han til Udenrigsministeriet og var i mange år udstationeret i Grækenland bl.a. som strukturfondsattache og eksportstipendiat både i Athen og Thesslaoniki. Christoph taler stadig flydende græsk foruden en række andre sprog.  

En skilsmisse bragte Christoph tilbage til Danmark hvor han kom til Copenhagen Capacity som Business Development Manager. Det var også her han første gang kom i berøring med ejendomsbranchen, idet Christoph Wiese var med til at etablere den danske deltagelse på ejendomsmessen MIPIM i Cannes.  

I 1998 kom Christoph til det daværende Ørestadsselskab som markedschef og var i de kommende år en medvirkende årsag til den succes som Ørestad udviklede sig til. Christophs ekstensive netværk i ejendomsbranchen blev grundlagt i de år.  

Siden maj 2007 har Christoph arbejdet hos Home Erhverv København sammen med Michael Lind Olesen og Claus Hald. Her har Christoph bl.a. ansvaret for de internationale aktiviteter samt større danske kunder.  

Christoph er far til 3 børn i alderen 8 til 20 år. Fritiden tilbringes gerne på golfbanen eller i selskab med et godt glas vin og lidt god mad i familie og venners selskab. Fødselsdagen holdes under private former og senere på året står den bl.a. på en rejse tilbage til Grækenland med familien.

Læs mere på www.home-erhverv.dk

Billede: Christoph Wiese.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder