Flere købere af Norgani på banen

I starten af maj offentliggjorde Norwegian Property, at selskabets hotelportefølje i Norgani Hotels AS, ville blive solgt fra. Samtidig nævnte selskabet, at der allerede var en køber på banen, der indtil medio maj havde eksklusivitet. 

Nu viser det sig imidlertid, at i den nuværende finansielle markedssituation skal der yderligere due diligences til end først antaget for at sikre finansieringen af købet. Dermed er eksklusivitetsperioden udløbet og nu har der så meldt sig flere købere på banen.

– Vi forhandler fortsat i retning af en endelig købsaftale, men der skal en mere detaljeret due diligence til end vi havde forventet i fase 1, oplyser Norwegian Properties.

Selskabet og den finansielle rådgiver, SEB Enskilda, vil derfor nu også se nærmere på de øvrige købstilbud parallelt med det oprindelige. Norwegian Properties forventer at have nærmere detaljer klar inden for 14 dage.

Norwegian Property oplyste primo maj, at selskabet havde fået budt 11,2 milliarder nkr. for Norgani Hotels AS, og at handelen ville give Norwegian Properties et provenu på 500 millioner nkr.

Norgani´s portefølje består af 73 hoteller og et konferencecenter. Ialt rummer ejendommene 12.488 værelser og 633.908 kvm. svarende til i alt 5 procent af hotelkapaciteten i de nordiske lande. Efter et frasalg ligger kun 3 procent af porteføljen i Danmark.

Yderligere oplysninger: Petter Jansen, CEO, Norwegian Property ASA, tel. +47 90 09 87 28 eller Dag Fladby, CIO, Norwegian Property ASA, tel. +47 90 89 19 35.

Læs mere på www.norgani.no

Billede: Lejerne i Norgani Hotels ejendomme består blandt andet af kæderne Scandic, Choice, Best Western og Rezidor.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder