CBRE henter profil til strategisk lejerrådgivning hos Cushman & Wakefield | RED

Katrine Falkenløve Erichsen, 39 år, er ansat med titel af director i afdelingen for lejerrådgivning (Advisory & Transaction Services, Occupier). Hendes rolle hos CBRE bliver at styrke den strategiske lejerrådgivning i et marked med vækst og færre tomme lejemål.

– Det er helt bevidst, at vi styrker vores kompetencer i teamet netop nu. Med en faldende tomgang i markedet, er der brug for at kunne se muligheder – og det kan Katrine, siger Jan Lyng-Petersen, Deputy Managing Director i CBRE.

Katrine Falkenløve Erichsen kommer med et indgående markedskendskab og har siden 2007 arbejdet for den internationale erhvervsejendomsmægler, Cushman & Wakefield I RED, hvor hun de seneste fem år har været associeret partner i afdelingen for Occupier Services.

– Udviklingen i markedet netop nu stiller større krav til optimeringen og udnyttelsen af lejemåls funktion og anvendelse. Det gælder både ved flytning til nye lejemål, men der er ofte også muligheder i at gentænke pladsudnyttelse samt vurdere kontraktgrundlag i eksisterende lejemål. Og det ser jeg frem til at hjælpe vores kunder med, siger Katrine Falkenløve Erichsen.

Katrine Falkenløve Erichsen er uddannet cand.merc.jur fra Aalborg Universitet. Privat bor hun med sin kæreste og datter på Christianshavn, København.

Læs også: 42-årig underdirektør forfremmet til direktør i Nybolig

Læs også: Jes Severinsen skal tiltrække investorer til Odense





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder