24-årig overtager roret efter opsagt industrichef i EDC Erhverv i Aarhus

Mads Bjerrum Christensen på kun 24 år er ny industrichef i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus.

– Efter Mads Bjerrum Christensen startede i firmaet for snart tre år siden, er det gået stærkt. Han er en af de personer, der sætter sig enormt meget ind i tingene, forstår at udfordre kunderne og vigtigst af alt tør han tage et stort ansvar. Derfor er det med ro i maven, at vi har overladt industrisegmentet til ham, siger regionsdirektør Søren Leth Pedersen om forfremmelsen.

Industrisegmentet i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus har ikke udviklet sig som forventet. Derfor blev industrichef Søren Østergaard for nyligt opsagt fra sin stilling.

Søren Østergaard blev ansat i oktober 2016 for at lede EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus til en position som nummer et på markedet. Men det har ikke ført til de ønskede resultater om at styrke EDC Erhvervs synlighed i Østjylland.

Nu skal Mads Bjerrum Christensen forsøge at føre EDC Erhverv til tops i det aarhusianske.

– Mads er fantastisk til at opbygge et netværk, og han har allerede en fod indenfor hos mange virksomheder. På trods af hans unge alder, oplever jeg altid at kunderne er tilfredse med hans måde at gribe tingene an på. Han er nemlig ikke bange for at udfordre status quo, siger Søren Leth Pedersen.

Mads Bjerrum Christensen startede som trainee i Holstebro, og har siden arbejdet godt to år som erhvervsmægler indenfor industrisegmentet i netop Aarhus.

– Jeg er enormt glad for at jeg nu kan få lov at være ansvarlig for det område, jeg brænder for. Jeg er selv vokset op i en familie, der driver værksted og har derfor en naturlig tilgang og forståelse for segmentet.Samtidigt er virksomhedernes krav meget specialiserede, så det stiller større krav til os som erhvervsmæglere – der er ingen standardløsninger, og derfor er vores rådgivning om kundens muligheder alfa og omega, siger Mads Bjerrum Christensen, ny industrichef i EDC Erhverv Poul Erik Bech, Aarhus.

Markedet er også spændende at være i netop nu, forklarer han.

– Tomgangen på industriejendomme er rekordlav, og vi har et stigende antal kunder, der søger lager-, produktion og logistikproduktionsejendomme. Folk spørger mig ofte, hvorfor der så står så mange ledige ejendomme alligevel. Men udfordringen er, at i takt med den stigende efterspørgsel for industriejendomme, stiller virksomhederne større og større krav til deres nye lejemål eller ejendom, og derfor vælger mange at bygge nyt, siger han.

– Når jeg skal sælge en industriejendom, er det derfor en vigtig vurdering om ejendommen kan sælges til samme formål, eller om jeg skal tage en af vores projektmæglere med til mødet med henblik på at undersøge mulighederne for at ombygge ejendommen til andre typer af virksomheder. Vi hjælper kunden med at beregne scenarier og finder den løsning, hvor man kommer bedst videre, siger Mads Bjerrum Christensen.

Læs også: EDC Erhverv Poul Erik Bech siger farvel tilindustrichef efter kort ansættelse





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder