Gangsted etablerer ny afdeling for entrepriseret med tidligere medarbejder

Gangsted Advokatfirma tager nu konsekvensen af en øget tilgang af sager indenfor entrepriseret og etablerer en selvstændig afdeling efter kontinuerligt at have varetaget en række entrepriseretlige opgaver for såvel danske som udenlandske klienter.

I den forbindelse ansætter virksomheden Frederik Keun-Rasmussen, der tidligere har arbejdet som advokat i Gangsted Advokatfirma, som tovholder for den nye afdeling for entrepriseret.

– Frederik er oprindeligt uddannet hos Gangsted Advokatfirma, og har efterfølgende i en årrække arbejdet med entrepriseret, udbudsret, strategisk udvikling og ledelse i henholdsvis Københavns Kommune og Region Hovedstaden. Frederik er således velfunderet indenfor ejendomsretten generelt, og hans strategiske fokus har medført, at han har været en central bidragsyder til Københavns Kommunes udvikling af strategiske partnerskaber, der tager hånd om byggebranchens klassiske produktivitetsudfordringer, siger managing partner Thomas Ulrik.

– Gangsted Advokatfirma er inde i en spændende udvikling, og fortsætter sin konsolidering som en stærk aktør inden for ejendomsbranchen. Byggebranchens kompleksitet kræver et dedikeret fokus, og jeg glæder mig meget til at udvikle fagområdet entrepriseret i samarbejde med kontorets mange stærke profiler, siger Frederik Keun-Rasmussen.

Læs også: Christian Gangsted-Rasmussen fortsætter med at drive Gangsted-Rasmussen med nyt hold

Læs også: Gangsted Advokatfirma opretter ny afdeling og tilknytter ny partner





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder