Skovkvarteret i Ørestad er blandt de projekter, som Living Homes har til salg.

Heimstaden køber 55 boliger i Skovkvarteret i Ørestad Syd

Tetris’ store projekt Skovkvarteret ligger helt op til Kalvebod Fælled og startede salget af rækkehuse og lejligheder i 2015. Heimstaden har købt ”Grantårnet” og 2 punkthuse i kvarterets sydøstlige hjørne, som er i alt 55 lejligheder i den nu udsolgte første del af Skovkvarteret.

– Det er en fin forøgelse af vores voksende portefølje i Købehavn, i den hurtigt voksende bydel Ørestad. Kombinationen af høj kvalitet, nabo til Royal Arena og nærheden til både Kastrup og Indre by er ideel. Vi er meget tilfredse og glæder os til så småt at påbegynde udlejningen af lejlighederne i de 3 bygninger, siger Tom Rasmussen, Head of Asset Management, Heimstaden.

I Skovkvarteret opføres i alt 298 boliger, fordelt på 2 og 3-etagers rækkehuse, 5 lejlighedstårne og 2 punkthuse. Hele projektet står færdigt i første kvartal 2020, men mange familier er allerede flyttet til bydelen og flere vil løbende komme til, som byggeriet står færdigt.

– Vores dna er at udvikle ærligt kvalitetsbyggeri, hvor beliggenhed med stor herlighedsværdi, et særligt fællesskab og nem adgang til indre by er omdrejningspunktet for at skabe et lille stykke forstad, uden at forlade byen, og det synes vi er lykkedes i Skovkvarteret, som indfrier mange københavnerfamiliers behov for at blive i byen med familien, til en overkommelig pris, siger Rasmus Friis, som er direktør for Tetris.

Transaktionen er en selskabshandel og finansieres af egenkapital og realkreditlån.

Projektet er tegnet og udviklet over 2 etaper af Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Sangberg Arkitekter. Totalentreprenøren er Tetris datterselskab Rasmus Friis A/S, og salget formidles gennem Living Homes.

Læs også: Skanska sælger boligprojekt i Ørestad til Heimstadenfor 880 millioner kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder