Heimstaden køber portefølje på 150.000 kvm udenfor København for tre milliarder kr.

Heimstaden har med en enkelt underskrift erhvervet ejendomme i Århus, Trekantsområdet, Odense og Sjælland. Den svenske ejendomsinvestor har indgået en aftale med Ares Management.

Prisen for de 26 ejendomme og fire igangværende byggeprojekter er lige i underkanten af tre milliarder kr. Byggeprojekterne forventes at stå klar mellem tredje kvartal i 2017 og andet kvartal 2019.

– Det er på kort tid lykkedes Heimstaden at vokse kraftigt i Storkøbenhavn og det har et stykke tid været vores strategiske målsætning at finde en bredere geografisk funderet portefølje. Porteføljen som Ares Management tilbyder opfylder vores ønsker og giver os interessant eksponering i to spændende byer, Århus og Odense, siger Magnus Nordholm, der er vice director i Heimstaden.

– Hele porteføljen har en høj og moderne kvalitet med en gennemsnitlig alder på cirka seks år. Vi er stolte over at få muligheden for fortsat at vokse også udenfor København og ser frem mod at bygge videre på vores brand i Danmark.

Gorrissen Federspiel har rådgivet Heimstaden ved købet.

Læs også: MOE køber samarbejdspartner og bliver full-service rådgiver i Norge





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder