(Foto: PR)

Newsec Datea henter afdelingsdirektør i Danske Bank

Thomas Hejde er ny afdelingsdirektør i Newsec Dateas afdeling for drift og vedligeholdelse. Her skal han stå i spidsen for bygningsdrift, facility services og energi- og indeklimaløsninger til Newsec Dateas kunder.

51-årige Thomas Hejde er uddannet ingeniør og har solid ledererfaring inden for blandt andet Property Asset Management, Integrated Facility Management og byggeprojektledelse. Han kommer fra en stilling som chef for Danske Banks globale ejendomsportefølje og strategiske byggeprojekter og har tidligere haft lederstillinger i blandt andet CBRE og Johnson Controls IFM.

– Newsec Datea har i mange år sikret værdiudviklingen i vore kunders ejendomme med succes. Med det som afsæt vil vi effektivisere og forbedre vores services gennem digitalisering og en klar strategi for energi- og indeklimaoptimering, siger Thomas Hejde.

Newsec Dateas afdeling for drift og vedligeholdelse tæller over 120 medarbejdere, der rådgiver og servicerer en bred portefølje af kunder, herunder store danske og internationale ejendomsinvestorer. Afdelingen leverer alle typer af serviceydelser og rådgivning inden for drift, vedligehold og energi- og indeklimastyring i erhvervsejendomme, boliger og butikscentre.

Læs også Newsec køber Datea af Dades

Læs også: Peter Mering stopper som ejendomsdirektør i Danica





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder