Lars Damkjær Olesen.

Kuben opruster indenfor bygherrerådgivning til private

Rådgiverhuset Kuben Management styrker med ansættelsen af Lars Damkjær Olesen nu yderligere sine kompetencer inden for projektudvikling  og bygherrerådgivning til private investorer og bygherrer. Lars Damkjær Olesen er uddannet bygningskonstruktør og har 35 års erfaring fra både bygherre- og rådgiversiden. Han kommer senest fra en stilling som seniorspecialist og bygningschef hos Nykredit og har tidligere arbejdet som blandt andet facility manager hos VKR Holding og som projektleder og bygherrerådgiver hos Bascon.

I forbindelse med projektudvikling har Lars skarpe kompetencer inden for due diligence, projektgranskning, behovsafdækning og udbudsstrategi. Hermed skaber han i de tidlige faser sikkerhed for bygherren om, hvorvidt byggeprojektet er realiserbart, og hvordan projektet sammensættes optimalt. I udførselsfasen leder Lars med sikker hånd processerne og varetager tids-, økonomi- og risikostyring.

Med sin brede erfaring og sine solide kompetencer vil Lars Damkjær Olesen supplere Kuben Managements team af bygherrerådgivere.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder