Foto: By & Havn/Aerodan.

ATP Ejendomme bygger hotel og 150 boliger for 600 millioner kr. i Ørestad

ATP Ejendomme bevæger sig ind på området for udlejningsboliger som led i selskabets overordnede boligstrategi.

Således har ATP Ejendomme købt en attraktiv byggegrund på hjørnet af Hannemanns Allé og Ørestads Boulevard i Ørestad i København. Her skal ligge godt 150 udlejningsboliger, et parkeringshus, et hotel og en fastfoodrestaurant.

Grunden ligger ganske tæt på Royal Arena, butikscentret Field’s og metrostationen Ørestad St.

Ifølge ATP Ejendommes direktør Michael Nielsen er der tale om lejeboliger på en attraktiv adresse, der har gode trafikale tilkørselsforhold og ligger nær gode indkøbsmuligheder.

Det er første gang, at ATP Ejendomme står bag et projekt med udlejningsboliger.  Lejeboligerne vil blive administreret eksternt af Deas. Det samlede projekt med boliger, restaurant, hotel og p-hus ventes at bidrage med et stabilt afkast i ATP Ejendommes samlede portefølje. Projektets samlede investering forventes at udgøre cirka 600 millioner kr.

– Der er tale om en langsigtet investering, hvor vi kan se nogle klare fordele og muligheden for pæne, langsigtede afkast til gavn for vores medlemmer, siger Michael Nielsen.

De cirka 20.000 kvm. fordeles på godt 150 boliger, et Zleep Hotel med 200 værelser samt et parkeringshus med plads til flere end 300 pladser.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder