Panelet til BS Briefing. Fra venstre er det partner Henrik Reedtz, EY, moderator, chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media, Managing Partner Nicholas Thurø og erhvervskundedirektør Jan Andreasen, Nordea.

De eneste skyer er dem på himlen – men hold godt øje…

Der har været masser af skyer på himlen sommeren over. Men ikke i ejendomsbranchen.

– Det går faktisk fortsat rigtig godt, var deltagerne i paneldebatten BS Briefing 360 grader, helt enige om, da de kørte arbejdsårets første briefing mandag morgen.

Erhvervskundedirektør Jan Andreasen kunne sige, at umiddelbart er der ikke en rentestigning på vej, og selvom banken holder nøje øje med en boligboble, så ser de endnu ingen reelle tegn på det.

– Terror og Trump giver usikkerhed, men vi kan ikke se, at det er noget, der påvirker den økonomiske udvikling i øjeblikket, sagde Jan Andreasen, der havde aktuelle tal med for de faktorer, der påvirker ejendomsbranchen i bred forstand.

Det slår også igennem i transaktionsmarkedet, som lægger an til rekord.

– Vi må konstatere, at transaktionsvolumen i første halvår er højere end i 2016, som ellers var et rekordår, så det går virkelig godt i branchen. 61 procent af den investerede kapital i transaktionerne i 1. halvår kom fra udenlandske investorer, sagde Managing Partner Nicholas Thurø.

Partner Henrik Reedtz gav et indblik i nogle af de væsentligste krav og udfordringer i forhold til den bølge af Smart Building fokus, der ruller ind over store dele af verden.

– Smart Buildings betyder, at vi kan udnytte ejendomme på en helt ny måde, men i takt med, at store dele af bygningsmassen bliver automatiseret, stiller det også helt nye krav til sikkerheden, sagde Henrik Reedtz.

Hør hele webinaret og de mange andre aktuelle pointer og nøgletal på linket til optagelse af dagens webinar.

Man kan tilmelde sig det kommende webinar i november, der som noget nyt vil blive sendt på video, på forhånd. Her er link til gratis tilmelding.

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder