Claus skytte - Estate Media
(foto: Tobias Lauesen)

Claus Skytte tilbage som regionschef i Bonava Danmark

En gang imellem skal man rejse ud for at finde hjem, og det har vist sig at være tilfældet for Claus Skytte, der 1. juli 2017 tiltræder som regionschef hos Bonava Danmark.

Claus Skytte har tidligere arbejdet som udviklingsdirektør ved Bonava, og får nu ansvaret for akkvisition af jord, projektudvikling og investorsalg for region København.

– Jeg er fascineret af de resultater man opnår, når man driver processer fremad som et team. Bonava Danmark er en spændende virksomhed med en årlig omsætning på cirka en milliarder kr. og ambitioner om at vokse, og den udvikling glæder jeg mig til at bidrage til, siger Claus Skytte.

Den 50-årige Claus Skytte har en fortid i NCC Property Development, Arkitektgruppen, Keops og MT Højgaard, og medbringer et stort netværk og erfaring med investorsalg. Sidstnævnte matcher Bonavas fokus på at øge salget af projekter til investorer, hvor der indtil videre mest har været tale om projektsalg.

I forbindelse med ansættelsen indtræder Claus Skytte i direktionen for Bonava Danmark.

Bonava bygger 48 ejerlejligheder i Glostrup

Læs også MT Højgaard ansætter Claus Skytte som projektudviklingsdirektør





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder