Sidste chance: Nominér din kandidat til årets Estate Media priser

Hvem skal vinde årets Estate Media Priser 2017? Du kan stadigvæk nå at nominere dem i branchen, som har fortjent at vinde.

Send din nominering til chefredaktør Kamilla Sevel på sevel@estatemedia.dk senest fredag den 16. juni.

De eftertragtede priser uddeles i 5 kategorier efter festmiddagen på Ejendomsdagene, som er ejendomsbranchens store årlige branchetræf og netværksbegivenhed og som finder sted 31. august -1. september på Comwell Kellers Park ved Vejle.

De 5 kategorier er:

* Projektprisen 2017 Prisen går til det bedste og mest bemærkelsesværdige nye projekt i 2016/2017. Prisen kan gives for energirigtighed, for en nyskabende projekttype eller mest sandsynligt for projektet som helhed, for den arkitektoniske udformning eller for en særlig beliggenhed. Der er mange priser også i Danmark, der belønner og priser arkitekter. Projektprisen vil derfor oftest gå til den bygherre/team, der har stået bag et projekt og været ham eller hende, der har valgt at bevilge pengene.

*Transaktionsprisen 2017
– Prisen går til en aktør, der har gennemført årets mest spektakulære transaktion. Transaktionen kan være spektakulær i form af størrelse, karakter, sammensætning eller på grund af de involverede aktører. Prismodtageren vil oftest være en rådgiver i form af en advokat eller erhvervsmægler men kan også være køber eller sælger.

* Årets forbillede 2017
– Prisen går til en aktør i branchen, der på forbilledlig vis har talt for eller iværksat tiltag til at forbedre branchens udvikling og/eller image. Årets forbillede har været et eksempel på best practice enten inden for sit felt eller for branchen som helhed.

* Velkomstprisen 2017
– Prisen går til en ny virksomhed eller et initiativ i branchen, som er bemærkelsesværdig og interessant for branchens udvikling på den ene eller den anden måde på forbilledlig vis.

Hvem skal have de 5 særlige Estate Media priser, hvor ejendomsbranchen hylder best practice. Kunstner Lina Murel Jardorf, der har skabt prisen specielt til Estate Media og Ejendomsdagene, har igen i 2017 støbt 5 nye priser, der nu venter på deres modtagere.
Hvem skal have de 5 særlige Estate Media priser, hvor ejendomsbranchen hylder best practice. Kunstner Lina Murel Jardorf, der har skabt prisen specielt til Estate Media og Ejendomsdagene, har igen i 2017 støbt 5 nye priser, der nu venter på deres modtagere.

* Årsprisen 2017 – årets kvindelige forbillede
Prisen gives til en aktør i en del af branchen, der er særlig aktuel, og hvor det netop nu er ekstra vigtigt at sætte fokus på den specielle indsats for branchen. Den 8. marts bragte Estatemedia.dk et indlæg om kvinder i ejendomsbranchen. Du kan læse det lige her. Efterfølgende har vi igen og igen fået spørgsmålet: I uddelte engang en pris til årets kvindelige forbillede. Hvad er der sket med det? Svaret er, at vi i stedet valgte at stifte Estate Media prisen. Men der er stadig stort behov for at sætte fokus på kvindelige talenter i en branche, hvor der er et voksende antal, men hvor der stadig er tale om en minoritet. Derfor bliver Årsprisen 2017 en kåring af årets kvindelige forbillede. Årsprisen gik i 2016 til Årest unge talent.

Årets vindere vil i forbindelse med Ejendomsdagenes festmiddag modtage prisen og en unik bronzeskulptur skabt af kunstneren Lina Murel Jardorf specielt til modtagerne af Estate Media Prisen, og som i dag står hos 20 udvalgte aktører i branchen.

Send din nominering i dag til chefredaktør Kamilla Sevel på sevel@estatemedia.dk og vær med til at bestemme, hvem der skal stemmes på, og hvem der skal stå med de eftertragtede Estate Media Priser 2017 den 31. august på Ejendomsdagene.

Se hvem der fik transaktionsprisen, velkomstprisen og prisen som årets unge talent i 2016 lige her

Læs om vinderne i 2015 her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder