(foto: Cirkus Benneweis)

Cirkus Benneweis’ opstaldningsplads i Dronningmølle solgt for 5,9 millioner kr. til udvikler

Cirkus Benneweis har ikke turneret i 2016 og 2017 som følge af udfordringer med økonomien og nu er deres opstaldningsplads i Dronningmølle, hvor cirkusset havde deres vilde dyr siden 1938, blevet solgt.

Grunden har været til salg siden 2015, hvor den kom på markedet til 7,5 millioner kr., men endte med at blive solgt til 5,9 millioner kr. Grunden er cirka 10.000 kvm og ligger kun 100 meter fra stranden ved Nordsjællands kyst. Gennem årtier var den et yndet udflugtsmål for forbipasserende på Strandvejen, der ville se en elefant eller de flotte cirkusheste tæt på. Grunden kan blandt andet udstykkes til sommerhuse.

Det er Home Erhverv Helsingør, der har stået for salget af grunden, efter at de overtog den fra en konkurrent i februar 2017. Home Erhverv oplyser, at køber er en udviklingsvirksomhed med hovedsæde i Hørsholm, og der er mulighed for at bevare den villa, der allerede står på grunden og opføre en ny helårsbolig, samt opføre 5 sommerhuse.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder