NREP og Arkitektgruppen udvider samarbejde – har nu projekter til 3,4 milliarder kr. sammen

Med tre nye projekter i Ørestad Syd og et på Strandlodsvej på Amager fortsættes det gode samarbejde, som NREP og Arkitektgruppen begyndte i 2015. De nye projekter er på cirka 55.000 kvm , og bringer det samlede areal af fælles byggeri op på 103.000 kvm . Samtidig øges den samlede projektværdi til 3,4 milliarder kr.

– Det er med stor tilfredshed, at vi udvider vores engagement med NREP. Det hidtidige samarbejde har vist, at der er en stærk gensidig forståelse og respekt imellem os, og det er nøglen til det gode partnerskab. Vi glæder os til at komme i gang med de nye projekter i Ørestad Syd og på Strandlodsvej tæt på Amager Strand, hvor vi er meget hjemmevante, siger Robin Feddern, adm. direktør i Arkitektgruppen.

75 procent af Teglhusene er solgt

De allerede aftalte projekter er enten godt undervejs eller i støbeskeen. Teglhusene på Teglholmen i Københavns Sydhavn bliver færdig til overdragelse fra slutningen af 2017, og her er 75 procent af de attraktive boliger allerede solgt. Byggeriet af Bygning B, 12.500 kvm lejeboliger og erhverv i Ørestad Syd, er også i fuld gang og afslutter en karré på omkring 50.000 kvm boliger, som Arkitektgruppen har opført. Derudover er der et større projekt ved Amagerbanen nord for Amager Strand, hvor Arkitektgruppen har taget aktiv del i udviklingen af den nye lokalplan. Her forventes byggeriet igangsat til sommer.

– Vi har været glade for det eksisterende samarbejde og har stor tillid til Arkitektgruppens kompetencer inden for boligbyggeri. Udvidelse af samarbejdet er samtidig med til at cementere vores strategiske fokus på udvikling af attraktive boligprojekter i København, som vi fortsat ser et stort behov for. Vi ser således frem til at udvide samarbejdet med Arkitektgruppen til glæde for både vores investorer og ikke mindst København som by, siger Rune Højby Kock, partner i NREP.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder