Gefion vil omdanne Skandinavisk Tobaks tidligere kontorbygning til studieboliger med hjælp fra private investorer.

Gefion vil have 90 private investorer med til at udvikle 171 studieboliger i Søborg

Gefion Group har de seneste tre år udviklet 15 projektejendomme i samarbejde med investorer, der hver har skudt et større millionbeløb i projektet. Det har sikret alle parter gode afkast.

Nu udvider Gefion Group investorkredsen til alle, der kan skyde fra 750.000 kroner i et projekt. De private investorer får en fast forrentning på 15 procent p.a., som i dagens marked ligger pænt over obligationer og bankindskud.

Første projekt med denne model er Skandinavisk Tobaks tidligere kontor i Søborg, der ombygges til 171 studieboliger, hvor op mod 90 investorer kan være med.

Gefion Group er aktiv inden for konvertering af tidligere erhvervsejendomme til boliger. Selskabet omsatte i 2016 for 211 millioner kroner med et overskud før skat på 67,3 millioner kr.

I det aktuelle lavrentemiljø er ejendomsinvesteringer attraktive som en vej til at sprede en portefølje, og afkastene ligger typisk en del højere end obligationer, skriver Gefion.

– Vi introducerer en ny investering for private med højt fast afkast på 15 procent p.a. over en periode på 18 måneder, siger Henrik Nissen, udviklingsdirektør i Gefion Group.

Projektsummen udgør 165 millioner kroner, som finansieres med et byggelån på 80 millioner kroner og 70 millioner kroner fra de private investorer, der vil få sikkerhed i ejendommen.

Ejendommen på 5533 etagemeter en murstensejendom fra 1950’erne og bevaringsværdig. Ejendommen er derfor i en god kvalitet. Den var tidligere en del af Skandinavisk Tobaksfabrik i Søborg. Når ejendommen er færdigudviklet, vil den blive solgt. Nettolejeindtægten på årligt 9,2 millioner kroner giver en salgspris på omkring 210 millioner kroner, skriver Gefion.

Gefion Group arbejder i øjeblikket med udviklingen af 135.000 etagemeter med 2.600 boliger, heraf 800 ungdomsboliger plus erhverv. I pipelinen er der yderligere 50.000 etagemeter med cirka 1.000 boliger. Projektværdien er i alt på fire milliarder kroner.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder