Liselotte Panduro, CBRE.

Liselotte Panduro bliver nordisk COO i CBRE

Liselotte Panduro skifter nu til Nordisk COO eller drifts- og udviklingsdirektør. Samtidig bliver hun direktør for Danmark i CBRE Global Workplace Solutions. Hun er uddannet HD-R og HD-O i strategi og ledelse suppleret med en Global MBA i e-Management. Hun har haft ledende stillinger i Danske Bank, TDC, Keops og ISS, og hun har solid erfaring med ledelse og digitalisering af store driftsorganisationer. Hendes mange års erfaring med udvikling og eksekvering af strategiske dagsordener, der har skabt vækst og kommercielle forspring, skal sættes i spil når CBRE Global Workplace Solutions ønsker at vokse i Norden. CBRE GWS er en del af verdens største erhvervsejendomsrådgiver CBRE Group Inc., som i dag tilbyder komplette løsninger, der dækker alt fra Facilities Management til strategisk ejendomsrådgivning lokalt og globalt.

Liselotte Panduros CV tæller i forvejen direktørstillinger i flere af dansk erhvervslivs toneangivende virksomheder. CBRE GWS’s nye direktør har været direktør i Danske Bank, TDC, Keops og ISS, hvor hun har sat sit fingeraftryk på markante udviklings- og væksttiltag.

Hun har solid erfaring med ledelse og digitalisering af store driftsorganisationer. Det er netop hendes mange års erfaring med eksekvering af strategiske dagsordener, som skal sættes i spil når CBRE Global Workplace Solutions ønsker at vokse i Norden.

Hun kommer til CBRE GWS på et tidspunkt, hvor koncernen skal udvikle den nordiske organisation og udnytte sit store potentiale. CBRE tilbyder i dag komplette løsninger, der dækker alt fra Facilities Management til strategisk ejendomsrådgivning både lokalt og globalt.

– Der er et kæmpe potentiale for CBRE i både Danmark og resten af Norden. Der findes et væld af koncerner, der har fokus på strategisk outsourcing samt effektiv drift og udnyttelse af ejendomsporteføljen, og det er lige præcis her kernekompetencerne ligger hos CBRE, siger Liselotte Panduro og fortsætter:

– Min opgave bliver at styrke organisationen samt den kommercielle agenda og dermed understøtte CBREs ønske om at levere et unikt og stærkt produkt til nordiske eller globale kunder med en international agenda på ejendomsområdet.

Liselotte Panduro er uddannet HD-R og HD-O i strategi og ledelse suppleret med en Global MBA i e-Management. Hun startede sin ledelseskarriere hos Realkredit Danmark i starten af 90’erne, hvor hun var med til at gennemføre en større turnaround og digitalisering af virksomheden. Hun var en af hovedkræfterne i udviklingen af FlexLån, der på daværende tidspunkt var med til at cementere Realkredit Danmark som landets mest innovative realkreditinstitut. I forbindelse med fusionerne med først BG Bank og efterfølgende Danske Bank var Liselotte Panduro en aktiv part i sammenlægningen af de interne servicefunktioner.

Efter en international MBA fortsatte karrieren i TDC-koncernen, hvor hun i samspil med IBM arbejdede med at optimere TDC’s interne arbejdsgange, der samtidig blev digitaliseret. Dette førte til, at hun blev Planlægningsdirektør for TDC og var med til at implementere LEAN og et nyt Workforce Management system.

I 2006 forlod Liselotte Panduro TDC for at blive øverste chef for Ole Vagner-selskabet Keops Investment, der dengang var et af de største udbydere af investeringsprojekter. De næste tre år var hun ansvarlig for indkøb og videresalg af ejendomme for mere end 5 milliarder kr. og forvaltede en ejendomsportefølje på endnu mere.

Frem mod sommeren 2016 var Liselotte Panduro divisionsdirektør for Key Accounts i ISS Facility Services. Hun blev ansat til at udarbejde en vækststrategi, der på sigt skulle vækste ISS Danmark med en milliard kroner på toplinjen. Dette mål realiserede ISS Danmark på Key Account området, i hendes tid som direktør for divisionen, hvor omsætningen blev tredoblet og kundeloyaliteten steg markant.

 

– Jeg har altid involveret mig dybt i mit arbejde og er lykkedes med at hæve kvaliteten og udvikle forretningen i de virksomheder, jeg har været ansat i. Jeg er god til at eksekvere en vækststrategi og drive en organisation gennem perioder med forandringer.

Liselotte Panduro er aktiv i flere forskellige erhvervsnetværk og sidder i en række bestyrelser.

 

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder