Dommergårdsgrunden ligger centralt i Ballerup

Dades investerer i 11.500 kvm boligudviklingsprojekt i Ballerup bymidte

Freja Ejendomme har solgt Dommergårds-grunden i Ballerup til DADES, der planlægger at opføre 11.500 kvm fordelt på 120 familieboliger.

Grundstykket har en central placering i Ballerup på Rolighedsvej 1 nær Ballerup Station og Ballerup Centret. Byggeriet af boligerne forventes igangsat i slutningen af 2017 og forventes færdiggjort i starten af 2019.

– Boligudviklingsprojektet i Ballerup er en ny og spændende investering, der ligger godt i tråd med DADES’ investeringsstrategi, hvor vi bl.a. har fokus på behovet for attraktive familieboliger i kommunerne i Hovedstadsområdet. Jeg glæder mig til det videre udviklingsarbejde, siger Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i DADES.

– Flere og flere familier ønsker, at Ballerup Kommune skal danne rammen for deres egen og børnenes fremtid. Vi oplever stor efterspørgsel på gode og veldisponerede familieboliger, og derfor er jeg naturligvis glad for, at vi inden længe kan tilbyde cirka 120 moderne familieboliger med en central og god beliggenhed. Boligerne kommer til at ligge i gåafstand til både indkøb, offentlig transport og vores grønne natur, siger borgmester i Ballerup Kommune, Jesper Würtzen.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder