København vil opføre 200.000 nye kvm til erhverv om året

Københavns Kommune har som en del af handleplanen 2017-2018 for erhvervs- og vækstpolitikken fremlagt et mål om at skabe 200.000 nye kvm til erhvervsbyggeri årligt frem mod 2027.

Handleplanen adresserer, hvordan man sammen med virksomheder, videninstitutioner og andre samarbejdspartere kan udvikle bydele, så de bliver mere attraktive for virksomheder at lokalisere sig i.

Bydelene omfatter Copenhagen Science City omkring Rigshospitalet, Sydhavnen, Kødbyen, Ørestad og Amager Øst. Hver af de fem bydele har sig egen profil, som skal understøttes gennem inkubatormiljøer, innovationsprojekter mellem virksomheder og vidensinstitutioner, udviklingen af byrum og bylivet i bydelen.

Lignende indsatser har skabt stor værdi i byer i udlandet i form af tiltrækning af udenlandske virksomheder og arbejdskraft, fremgår det af planen.

Læs hele planen her.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder