Det nye Wake Up-hotel ved den gamle Falck-bygning

Kalvebod Brygge 20 er solgt til Arp-Hansen – indretter nyt Wakeup hotel med 585 værelser

Arp-Hansen Hotel Group har købt en kontorejendom og fået byggetilladelse til at omdanne den til hotel i samarbejde med arkitekt Kim Utzon. Det nye hotel med 585 værelser forventes at være klar til åbning sommeren 2018 på hjørnet af Bernstorffsgade og Kalvebod Brygge – tæt på havnefronten i København. Ejendommen har været til udlejning i flere år og har senest haft Newsec som mægler først med et udlejningsmandat og altså senest med et salgsmandat.

Arp-Hansen Hotel Group åbnede det første Wakeup Copenhagen i 2009 som nabo til Tivoli Hotel & Congress Center, og sit næste i Borgergade i 2014 og åbner i maj i år Wakeup Aarhus med 315 værelser som nabo til Bruuns Galleri i det centrale Aarhus.

På 10. etage på Kalvebod Brygge venter gæsterne en morgenmadsrestaurant udover det sædvanlige med 360 graders udsigt over København.

– Vi har haft den til udlejning i et stykke tid og tænkte egentlig at lave et flerbrugerhus. I den proces kommer der en række henvendelser om at købe ejendommen, men den var egentlig ikke til salg i første omgang. Ejerne ville dog helst have en enkelt domicillejer, og dem er der ikke mange af i markedet i øjeblikket, siger adm. direktør Henrik Lyngskjold, Newsec.

Ejendommen blev i stedet sat til salg over sommeren 2016 og blev solgt inden årsskiftet, da den tidligere ejer Dreyers Fond besluttede sig for det i forhold til prissætningen i dagens marked.

– Over sommeren fik vi mange konkrete tilbud både fra institutionelle investorer, private og andre investorer. Ejendommen er omfattet af kommuneplanen men ikke af konkret lokalplan, så derfor var der flere muligheder, og det endte altså med, at Arp-Hansen købte ejendommen, siger Henrik Lyngskjold.

Ejendommen er egentlig et gammelt frysehus til kødopbevaring, men skal altså nu være hotel.

Læs også Arp-Hansen åbner nyt luksushostel





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder