Adm. direktør, helejer og stifter Søren Stensdal, Stensdal Group. Foto: Wilfred Gachau

Derfor køber Stensdal Group ejendomme som de fleste går udenom

– Vi forfølger en strategi om at fokusere på Ring 3 ejendomme og helst ejendomme, hvor vi kan løfte kvaliteten og udlejningen. De skal have en eller anden form for potentiale. Den slags ejendomme er måske det sidste segment, som ikke er overrendt endnu, siger adm. direktør Søren Stensdal i et eksklusivt interview i Estate Magasin, der udkommer i dag.

– Hvis man sætter det på spidsen, så handler vi lidt ud fra den klassiske historie om, at hvis din taxachauffør begynder at underholde dig om aktieinvesteringer, så er det nok tid til at sælge dine aktier. Det er naturligvis en lidt unuanceret tilgang, men det er sådan vi ser boligmarkedet i øjeblikket.

Med den filosofi i baglommen går Stensdal Group efter at købe flere af de billige Ring 3 ejendomme ind. Men selvom der er få ejendomsinvestorer, der køber op i segmentet, så er der nogle konkurrenter. Og det er for eksempel en række svenske børsnoterede ejendomsselskaber.

– Ligesom når det gælder ejendomsudvikling, så er Ring 3 investeringer et stort hav, og der er pt plads til os alle. Vi er sjældent i direkte kamp om lejerne. Hvis man vil ligge i Rødovre, så nytter det jo ikke noget, at nogen har noget i Glostrup. Men udover de svenske selskaber er der ikke mange synlige konkurrenter. Mange ejendomme herude ejes af individuelle aktører, som ingen i ejendomsbranchen har hørt om, og som måske ejer 1-2 eller 3 ejendomme – i virkeligheden er det mere dem, man er oppe imod, siger Søren Stensdal.

Søren Stensdal forventer dog, at der bliver færre af den slags. Læs hele interviewet og også om, hvordan Søren Stensdal har købt byggeretter til 125.000 kvm. i Hillerøds kommende vækstområde for 15 millioner kr.

Læs hele magasinet online her

 

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder