Jes Rovsing. Foto: Aberdeen Standard Investments

Jes Rovsing bliver Head of Transactions i Aberdeen Asset Management

Jes Rovsing tiltræder stillingen som Head of Transactions i Danmark 1. juli 2017. Jes Rovsing kommer med mere end 15 års erfaring fra ejendomsbranchen, senest som salgsdirektør hos Freja ejendomme, hvor han er ansvarlig for salg af tidligere statsejede ejendomme.

– Vi glæder os til at byde Jes Rovsing velkommen til teamet i Aberdeen til sommer. Jes kommer med en bred erfaring inden for ejendomstransaktioner og er vellidt i branchen. Derudover har han et solidt netværk, som vi ser frem til at få glæde af i det fremadrettede arbejde, siger landechef Henrik Kruse, Aberdeen Asset Management.

Jes Rovsing selv har forklaret til Aberdeen, at han sagde ja til tilbudet, fordi han ser et stort potentiale for Aberdeen fremadrettet og Aberdeen som et stærkt brand og derfor håber at kunne bidrage til den videre udvikling af Aberdeens forretning.

Jes Rovsing bliver ansvarlig for både køb og salg i forbindelse med investorernes porteføljeomlægninger og appetit på nye investeringer.

– Vi har været meget glade for at have Jes i de seks år, han har været hos Freja. Han har været med til at opbygge vores salgsafdeling fra bunden og skabt gode resultater. Vi ønsker ham al held og lykke fremover. Jeg er sikker på, at Aberdeen vil få meget glæde af ham, siger adm. direktør i Freja ejendomme, Karen Mosbech.

Aberdeens aktive forvaltning af ejendomme ventes at udvikle sig med nye fonde og mandater fra investorer både lokalt og globalt.

Se historien  Freja styrker intern salgsorganisation

Se historien Freja Ejendomme ansætter salgsdirektør





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder