Joachim Wengenroth, Atzest Ejendomsadministration.

Kapitalfondsejet økonomivirksomhed opkøber administrationsselskab

 

Azets overtager den Odense-baserede Kielberg Ejendomsadministration. Nordiske Azets er en af Nordens førende udbydere af regnskab, løn og HR samt systemer til administrative opgaver inden for disse områder. Azets var tidligere en del af Visma, men blev kort før årsskiftet udskilt i en selvstændig koncern med kapitalfonden HgCapital som ny ejer.

De nye ejerforhold betyder, at Azets nu styrkes yderligere med overtagelsen af Kielberg Ejendomsadministration, så Azets fremover kan levere professionel ejendomsadministration som supplement til de eksisterende ydelser. Kielberg Ejendomsadministration er baseret i Odense og har hidtil været ejet af et af Odenses førende advokatfirmaer, Kielberg Advokater. Samarbejdet med Kielberg Advokater påtænkes opretholdt.

– Vi ser købet som et naturligt skridt i serviceringen af vores kunder, og det er en del af vores nordiske strategi. Vi får hyppigt forespørgsler på ejendomsadministration, og det er oplagt at udvide med ydelser relateret til de løsninger og ydelser, hvor vi i forvejen er stærke. Kielberg er kendt for service og god kvalitet. Det vil vi fastholde og styrke. Og så har de nogle dygtige medarbejdere, som matcher det, vi står for i Azets, siger adm. direktør i Azets, June Mejlgaard Jensen.

Kielberg Ejendomsadministration skifter i forbindelse med overtagelsen navn til Azets Ejendomsadministration, og virksomhedens medarbejdere flytter fra Hunderupvej i Odense til Azets’ kontor i Sverigesgade ved Odense Havn.

Joachim Wengenroth, der er leder i Kielberg Ejendomsadministration, følger med over til Azets som faglig leder.

– Overtagelsen betyder, at vi får en stærk aktør i ryggen, at vi kan vækste, og at vi bliver yderligere styrket kompetencemæssigt. Det kommer vores kunder til gavn, fordi vi hele tiden kan være på forkant og yde den mest professionelle ejendomsadministration, siger han.

Azets er Nordens førende leverandør af services og systemer inden for regnskab, løn og HR. I Danmark har virksomheden over 300 hundrede medarbejdere fordelt på kontorer i Herlev, Odense, Kolding og Aarhus. Kunderne er virksomheder i alle størrelser og inden for alle brancher. Azets var tidligere en del af den nordiske koncern, Visma.

Kielberg Ejendomsadministration ApS er baseret i Odense og har hidtil været ejet af Kielberg Advokater, der har eksisteret siden 1988, og som er et af Odenses største advokatfirmaer. Kielberg Ejendomsadministration har godt 200 ejendomme under administration, primært på Fyn og i Jylland, og både inden for bolig og erhverv.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder