(Illustration: Rødovre Centrum)

Rødovre Centrum tæt på udsolgt i ny udvidelse

Carl’s Jr. og Espresso House slår begge dørene op til oktober, når første etape af i alt 5.000 nye kvadratmeter detailhandel står klar til kunderne i Rødovre Centrum.

De mange centerkunder får ikke kun fastfood og kaffebar – centret åbner ca. 15 nye butikker til efteråret, som bliver fulgt op af 10-15 til april 2018. Når udvidelsen er komplet er Rødovre Centrum landets største målt på antallet af butikker, som ender på over 150.

– Med den store interesse for at etablere butik i Rødovre Centrum har den vigtigste opgave været at sammensætte det rette butiksmix både i forhold til det eksisterende center såvel som i forhold til markedsområdet og kundesammensætningen, udtaler direktør Jesper Andreasen.

Rødovre Centrums syvende udbygning siden åbningen i 1966 skal ses i sammenhæng med, at Rødovre Kommune er inde i en rivende udvikling. Antallet af borgere forventes at stige med 13 procent i løbet af de kommende år som resultat af blandt andet den nye bydel Irma Byen.

Kunderne får desuden endnu flere parkeringspladser at vælge imellem. Byggeriet med i alt 600 nye parkeringspladser i tre plan skrider planmæssigt frem, og udvidelsen bringer antal samlet pladser op på 3.300. En forøgelse af parkeringspladser på godt 20 procent.

Jesper Andreasen forklarer baggrunden for udvidelsen med, at centret forsøger at tilpasse sig den stigende efterspørgsel både efter tilstrækkeligt med parkering og butiksudbud.

Den nye udvidelse forventes at løbe op i en anlægssum på i alt 350-400 millioner kroner.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder