Kilden og Hommelhoff får grønt lys til 200 boliger på Godsbanen

Det nye byområde får cirka 200 nye boliger, der spænder fra delelejligheder over familieboliger til byhuse, mens stueetagerne bliver brugt til fællesfaciliteter for beboerne og til erhvervsmæssige formål som værksteder, restauranter, caféer og lignende.

– Området får masser af blandede og attraktive boliger, og samtidig tilfører vi endnu mere liv og kreativitet til et allerede meget inspirerende område af byen, siger Kristian Würtz, rådmand for Teknik og Miljø.

De mange nye boliger og erhverv vil efter planen komme til at danne en ny bygade i området. En bygade, der samtidig bliver den østlige indgangsport til Det Nye Brokvarter langs Carl Blochs Gade og Søren Frichs Vej.

-Planen vil ikke bare give en del af Godsbanen og Carl Blochs Gade et løft, men flytte hele bydelen fremad. Vi tager hul på den bygade, som vil blive en indgangsport og en livsnerve for hele Det Nye Brokvarter fra Godsbanen og Carl Blochs Gade til Åby Skole på Søren Frichs Vej, siger Kristian Würtz.

De cirka 200 nye boliger, vil spænde fra delelejligheder over familieboliger til byhuse. Stueetagerne vil blive anvendt til fællesfaciliteter for beboerne og til erhvervsmæssige formål som værksteder, restauranter, caféer og lignende. Det bevaringsværdige æggepakkeri vil komme til at huse mindre virksomheder, kontorfællesskaber og iværksættere.

-Jeg glæder mig til at opføre endnu et kvalitetsbyggeri sammen med Rune Kilden. Det bliver Porten til Åbyen, kommenterer Claus Hommelhoff lokalplanvedtagelsen her til morgen.

Læs også 200 boliger på vej på Godsbanen





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder