MOEs hovedkontor i Gladsaxe. (Foto: MOE og Adam Mørk)

MOE kommer ud af 2016 med det bedste resultat nogensinde

Med vækst på både top- og bundlinje, og en overskudsgrad på 6,1 pct., kommer MOE koncernen flot ud af 2016. Omsætningen steg i 2016 til 531,3 mio.  kr. fra 454,5 mio. kr. året før. Resultatet efter skat vokser 29 pct. og udgør 25,2 mio. mod kr.19,5 mio. kr. i 2015.

Virksomheden har mere end 650 medarbejdere, og er nu blandt Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder.

– Det er et meget positivt resultat for 2016, som alle i MOE kan være rigtig stolte af. Vi har i flere år arbejdet med at forbedre vores processer og udvikle forretningen i alle vores geografier, og vi har et godt grundlag for at fortsætte væksten og implementere vores 2020 strategi, om at blive en nordisk koncern, udtaler administrerende direktør Christian Listov-Saabye.

Norge
MOE har de senere år styrket sin position i Norge. Medarbejderantallet er øget igennem organisk vækst, og virksomheden er med på flere markante projekter såsom Norges Idrettshøgskole og Norges største universitetsbyggeri, Livsvitenskapsbygget. For at styrke væksten, åbner MOE nu endnu et kontor, der kommer til at ligge i Follo regionen, som er en af Norges kraftigste vækstzoner med et pulserende erhversliv og hæftig byggeaktivitet.

 Virksomheden er i gang med flere udviklingsprojekter. Herunder ph.d. projektet MOE Building Design, der rummer et simuleringsværktøj, som kan styrke beslutningskompetencerne i samarbejdet med arkitekterne i de tidlige faser, hvor der tages mange vigtige beslutninger om energi, indeklima og bæredygtighed.

Specialistrådgivning er et område i vækst og virksomheden arbejder målrettet på yderligere ekspansion inden for højt specialiseret rådgivning. Det nyeste skud på stammen er etableringen af en afdeling der tilbyder kunderne rådgivning på højt niveau om BIM, IKT og VDC.

– Vi har arbejdet med BIM i mange år, så det er bestemt ikke nyt at arbejde i virtuelle modeller, men de BIM modeller vi arbejder med i dag, indeholder rigtig mange informationer, som kunderne kan bruge til at optimere deres byggerier. Det er en super spændende udvikling, der er i gang med at forandre den måde vi arbejder og samarbejder i branchen, fortæller Christian Listov-Saabye.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder