TV2’s serien ”Nybyggerne” optages i i Universitetsparken. Programvært, Peter Ingemann. Husene er 2E Bolig Projektsalgs. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset.

2E Group bygger boliger for to mia. kr. og tredobler overskud

2E Group kom ud af regnskabsåret 2015-2016 med et resultatet før skat på 42,4 mio. kr. – en tredobling i forhold til sidste års resultat på 14,8 mio. kr. 2E Group har nu en egenkapital på 130 mio. kr.

Årets resultat er præsteret på baggrund af en nettoomsætning i perioden på 117 mio. kr., hvilket er en anelse mindre end året før. Samtidig er regnskabet præget af realiseringen af flere ældre ejendomme, som blev erhvervet fornuftigt under kriseårene og nu har vist sig mulige at sælge med gode fortjenester med henblik på flytning af kapital over til nybyggerier.

– Nettoomsætningen dækker imidlertid primært vores udviklings- og salgsomkostninger. Mens omkostninger til byggerierne ligger hos vores faste underleverandører. Det særdeles tilfredsstillende årsregnskab er med andre ord udtryk for et stadig mere optimeret og succesfuldt bygge- og salgskoncept og en velsammentømret og hårdtarbejdende kerneorganisation, der holder fokus, forklarer stifter, indehaver og direktør i virksomheden Jesper Skovsgaard, der oprindeligt er uddannet købmand.

Virksomhedens stab på 12 medarbejdere både udvikler, projekterer og sælger som regel selv de altid fuldmurede kvalitetsnybyggerier. Omvendt er selve byggearbejdet altså overladt til faste, mangeårige underentreprenører. Hos underleverandørerne er tæt på 250 mand beskæftiget.

300 boliger i 2017
Jesper Skovsgaard er optimistisk for selskabets forretningsgrundlag og placering i et marked, som, han forudser, vil vokse de kommende år:

– Den jævnt stigende vækst i forbrug som efterhånden også kan mærkes i bolig- og ejendomshandel – kombineret med købernes øgede pris- og kvalitetsbevidsthed – er selvfølgelig til fordel for en virksomhed i et marked, som vores. 2E Bolig Projektsalg henvender sig, hvad angår boligudvikling og salg, netop til den på en gang kvalitets- men også omkostningsbevidste boligkøber, der ønsker en bolig med et fornuftigt antal velindrettede kvadratmeter for pengene og natur omkring sig – men samtidig tæt på storbyens tilbud og gode indkøbsmuligheder, forklarer Jesper Skovsgaard.

Selskabet forventer i 2017 at aflevere over 300 boliger og her et stykke inde i det nye regnskabsår, er langt over halvdelen allerede solgt. Jesper Skovsgaard fremhæver i den forbindelse firmaets foreløbig største opgave og netop indgåede aftale, som ikke har påvirket 2016-regnskabet men igangsættes i de kommende måneder: 140 boliger i form af lejligheder og rækkehuse til hovedstadsområdes nye store boligområde Nærheden ved Hedehusene. Der er flere lignende projekter i pipelinen, som endnu ikke er offentliggjorte.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder