Carsten Rasmussen (Foto: Kontraframe)

Frejas udviklingsdirektør indtræder i direktionen

Efter 9 år som udviklingsdirektør i Freja indtræder Carsten Rasmussen i Freja Ejendommes direktion.

– Carsten er en stærk faglig leder, der har været med til at professionalisere og udvikle Freja gennem flere år. Det er derfor naturligt, at han træder ind i direktionen og får en endnu stærkere rolle i den strategiske udvikling af Freja. Bestyrelsen og jeg ser frem til at udbygge og styrke vores samarbejde med Carsten til glæde for forretningen, siger Karen Mosbech.

Carsten Rasmussen kom til Freja i 2008 fra en stilling som studiechef på Arkitektskolen i Aarhus. Inden da havde han været afdelingsleder for udviklingsafdelingen ved Stadsarkitektens Kontor i Aarhus og arbejdet hos bl.a. C.F. Møllers Tegnestue og Arkitema Architects. Carsten Rasmussen er uddannet arkitekt og har derudover en Master i Bygherrerådgivning og Værdidesign samt en uddannelse i strategisk ledelse.

-Det er en enormt spændende tid for Freja. I de senere år er vores forretning blevet bredt ud takket være samarbejdet med regionerne, og vi er for alvor blevet en kendt spiller i ejendomsbranchen. Vi har hele landet som arbejdsplads og løfter en væsentlig samfundsopgave. Samtidig har vi formået at fastholde og rekruttere nogle virkelig kompetente medarbejdere, så vi har gode kort på hånden til at udvikle forretningen, siger Carsten Rasmussen. 

Agil virksomhed
Carsten Rasmussens indtræden i Freja ejendommes direktion betyder, at han fremover tegner firmaet udadtil i fællesskab med Karen Mosbech.

-Karen og jeg brænder begge to for Freja. Vi er gode til at forandre ting i fællesskab og er ikke bange for at skabe noget nyt. Der sker mange forandringer i samfundet og branchen, som vi skal navigere i og justere virksomheden til. Det er en af Karens store styrker og en forudsætning for at vi holder virksomheden agil. Jeg glæder mig til at udstikke kursen for Freja sammen med Karen, slutter Carsten Rasmussen.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder