Vestamager Centret (Foto: SG Nordic)

Sinai Group skifter navn og køber Vestamager Centret i København

Sinai Group, der siden 2010 har haft en strategi med at opkøbe flere butikscentre og supermarkeder i Danmark, skifter navn til SG Nordic.

– Vi har været på det danske marked siden 2010. Selskabet er lykkedes med at etablere en stærk lokal tilstedeværelse og har erhvervet en stor portefølje bakket op af vores private og institutionelle investorer. Ændringen afspejler den meget positive ekspansion, som selskabet har oplevet i de seneste år, og justerer firmanavnet til sin stærke organisation og dens nordiske kernemarked, siger Erez Karti, CEO i SG Nordic.

På samme tid har selskabet offentliggjort købet af Vestamager Centret, der ligger i Tårnby Kommune på Ugandavej. Centret indeholder 25 forskellige butikker, der i blandt Fitness World, Maxi Zoo og Matas, samt de to supermarkedskæder, Meny og Netto.

– Vestamager Centret er en god tilføjelse til vores portefølje af lokale indkøbscentre. Den kombinerer et godt udvalg af butikker, tjenester og fritid, som vil gavne lokalsamfundet, siger Lars Pærregaard, Investment Manager hos SG Nordic.

SG Nordic ejer og administrerer mere end 25 ejendomme og vil efter planen færdiggøre købet af 9 supermarkeder i 2017 og 2018.

Læs baggrundsartiklen om Sinai i Estate Magasin nr 3 – 2014 her

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder