Region Syddanmark har masser af bygger på vej. Her Sygeplejeskolen i Vejle, der skal ombygges til politiskole. (Foto: Colliers International Danmark)

Nordea Ejendomme glæder sig til at få politiet som lejer i Vejle

Den nye politiskole i Vestdanmark skal ligge i den tidligere sygeplejeskole på Soldalen 8 i Vejle, som er ejet af DNP Ejendomme – et selskab med Danica og Nordea Liv & Pension som aktionærer.

– Vi er meget glade for, at der politisk er blevet peget på vores ejendom, som ligger i naturskønne omgivelser og med en optimal trafikal beliggenhed ved E45 syd for Vejlefjordbroen. Beliggenheden gør ejendommen let at komme til for nye politiaspiranter fra hele landet, og vi ser frem til, at bygningen igen bliver fuld af liv, siger Palle Gyldenløve, direktør i Nordea Ejendomme.

Ejendommen har været i porteføljen siden 2005 og har fungeret som sygeplejeskole indtil for et par år siden. Planen er, at den eksisterende bygning bruges til den teoretiske del af undervisningen, administration og kantine. Alle særlige funktioner som idrætsfaciliteter, skydesimulator og skydebane vil blive nybygget.

De første politielever forventes at kunne begynde på politiskolen allerede om et års tid.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder