(Foto: MT Højgaard)

MT Højgaard ansætter Claus Skytte som projektudviklingsdirektør

Claus Skytte er per 1. februar ansat som projektudviklingsdirektør i MT Højgaards forretningsområde, Projektudvikling & OPP

Claus har tidligere været ansat i MT Højgaard og har i den mellemliggende periode også arbejdet for NCC Property Development, Arkitektgruppen og Keops Development.

 – Vi ser frem til at få Claus Skytte med om bord. Claus har et stort netværk i ejendomsbranchen, er vellidt blandt vores kunder og kan tilføre yderligere kompetencer indenfor både boliger og erhverv til vores projektudviklingsteam. Og så er der travlhed i branchen og derfor masser af spændende opgaver, der ligger klar, siger divisionsdirektør Christina Jørgensen.

Claus Skytte får det overordnede ansvar for projektudviklingsaktiviteterne i den østlige del af Danmark.

Divisionen Projektudvikling & OPP holder til på MT Højgaards hovedkontor i Søborg. Afdelingens igangværende projekter tæller blandt andet boliger på Frederikskaj, nyt hovedsæde til Orbiconsamt boliger til PensionDanmark på den tidligere Sorgenfri Politistation.

Læs også: Lejerbo, 3XN og MT Højgaard bygger verdens første “cirkulære” almenbyggeri





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder