Oliemilliardær vil bygge 7000 kvm. kontorhus i Kolding

Torben Østergaard-Nielsen, der ejer Selfinvest-koncernen, vil bygge et ni etager højt kontorhus i Kolding, skriver Fyens Stiftstidende.

Selfinvest vil finansiere 80 pct. af byggeriet, mens resten ejes af Bjert Invest.

– Vi går sammen med Bjert Invest om finanshuset, fordi vi ser en mulighed for en rigtig god investering, og fordi vi ser interessante perspektiver for at videreudvikle Design City Kolding sammen med Bjert Invest, siger Torben Østergaard-Nielsen ifølge en pressemeddelelse.

Det nye hus bliver på 7000 kvm., som allerede er lejet ud. Blandt andet vil Sydbank fylde fire af etagerne. De to parter vil ikke oplyse den præcise størrelse på investeringen, men skriver i en pressemeddelelse, at der er tale om “et større trecifret millionbeløb.”

Selfinvest er moderselskab for en række koncerner – blandt andet Bunker Holding, der forsyner skibe i hele verden med brændstof.

Det nye hus bliver på 7000 kvadratmeter, som allerede er lejet ud. Blandt andet vil Sydbank fylde fire af etagerne. De to parter vil ikke oplyse den præcise størrelse på investeringen, men skriver i en pressemeddelelse, at der er tale om “et større trecifret millionbeløb.”

Det er to meget rige familier, der går sammen i det nye byggeri. Bjert Invest er grundlagt af erhvervsmanden Arne Hougaard, der har skabt en stor formue på avanceret produktion til blandt andet vindmølleindustrien. Han døde i november 2016, og koncernen ejes nu af hans familie





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder