(Illustration: AART)

AART-team er valgt som rådgivere på 110.000 kvm. stort campus-projekt i Aarhus

Når Aarhus Kommunehospital skal omdannes til nyt campusområde for Aarhus Universitet bliver det et team af AART Architects, Møller & Grønborg, E+N og Trafikplan Rådgivende Ingeniører, der skal hjælpe Forskningsfondens Ejendomsselskab (FEAS) med at udvikle projektet.

– Ved at behandle og fremhæve de bevarede bygninger med nye elementer bringes en livlighed ind i bebyggelsen, samtidig med at den kommer til at fremstå som et af landets arkitektonisk set allermest markante byområder. Bygningerne og området ved kommunehospitalet har det samme potentiale som det ikoniske gule universitetsbyggeri på den anden side af Nørrebrogade. Det er født ud af samme DNA og er allerede rodfæstet i historien og bevidstheden hos folk efter 120 år som hospitalsområde, fortæller fagdommer og professor ved Arkitektskolen i Aarhus, Tom Nielsen.

FEAS overtager det historiske hospitalsområde i 2019, hvorefter Aarhus Universitet begynder indflytningen af det nye campusområde på mere end 110.000 kvadratmeter.

Den samlede investering forventes at blive på cirka to milliarder kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder