(Foto: Privat)

Udlejningschef fra Goldschmidt bliver partner hos københavnsk erhvervsmægler

Klaus Hougaard Christensen har de seneste seks år været salg- og udlejningschef hos M. Goldschmidt Ejendomme.

Men nu har han valgt at forlade stillingen for at blive partner i erhvervsmægleren RingCityErhverv, der formidler erhvervslejemål i København samt salg af erhvervsejendomme i hele Storkøbenhavn.

-Efter næsten 6 rigtig gode år hos M. Goldschmidt Ejendomme har jeg valgt at forlade de smukke rammer på Grønningen og starte op som selvstændig. Jeg har fået muligheden for at blive partner i RingErhverv som Henrik Fich Mortensen og Søren Egedal Carlsen, og jeg har startet som en afdeling af RingCityErhverv.

Klaus Hougaard Christensen  er statsaut. ejendomsmægler og valuar og har tidligere været partner i Kraer Erhvervsmægler. Han har også tidligere været ansat i Atlas Ejendomme og Skanske Øresund.

Dermed er det den anden kendte profil, der forlader Goldschmidt Ejendomme indenfor det sidste halve år. I august fik M. Goldschmidt Ejendomme ny direktør, da Henrik Lid forlod sin stilling og gik til SF Management.

Læs Ny direktør i M. Goldschmidt Ejendomme

 Se mere om RingCityErhverv her




Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder