Det store årsnummer er udkommet – mest læste nyheder og trends og tendenser for 2017

I denne uge udkommer det nyeste nummer af Estate Magasin, hvor vi kigger på, hvad ejendomsbranchens aktører forventer sig af 2017.

Bygningsstyrelsens øverste direktør, Gyrithe Saltorp, giver et indblik i, hvad det kan betyde for ejendomsbranchen, når Danmarks reelt største ejendomsselskab skal finde nye lokaler eller har planer om at gå ind i nye projekter.

Derudover har redaktionen taget pulsen på markedet for erhvervsejendomme, hvor mæglerne forudser, at transaktionsniveauet vil blive lige så højt i 2017. Der bliver fortsat solgt ud af ejendomme, og det holder gang i markedet, mens langt flere er begyndt at kigge mod provinsen i jagten på afkast.

Der er desuden ændringer på inden for butikssegmentet, hvor flere og flere kunder køber varerne hjemme fra sofaen. Det stiller krav til nye koncepter, hvor man i højere grad skal skabe oplevelser for at få kunderne ind i butikkerne. Her er der især fokus på mad og drikke i butikscentrene, og ifølge analyser vil Food & Beverage udgøre 20 procent af alle butikscentre i 2025.

Se også årets profiler, Årets mest læste nyheder og meget, meget mere.

Læs seneste udgave af Estate Magasin – n0. 6 2016

Læs mere her

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder