Carsten Viggo Bæk og Lars Thylander skal nu ud at købe flere ejendomme. Her Carsten Viggo Bæk, da han tidligere på EJendomsdagene gav Thylander Gruppens syn på markedsudviklingen.

Efter frasalg: Thylander Gruppen lancerer 2 nye fonde i 2017

Med salget af en række ejendomme til JØP og DIP for 860 millioner kr. har Thylander Gruppen samlet solgt ejendomme ud af TG Partners A/S, som var den første i en række fonde som Lars Thylander og Carsten Viggo Bæk har lanceret i Thylander Gruppens regi siden midten af 2000erne. Samlet set er der solgt ejendomme ud af fonden for 1 milliard kr.

Konkret blev TG Partners A/S etableret af Thylander Gruppen i 2008 sammen med en kreds af investorer og har siden købt velbeliggende – men i flere tilfælde forsømte – ejendomme i København, Frederiksberg og Hellerup under finanskrisen. Thylander Gruppen har varetaget aktivt asset management og optimering af ejendommene, så huslejen er øget og ejendommene bragt i god fysisk stand.

TG Partners har i løbet af 2015/16 frasolgt to andre ejendomme og de resterende 9 ejendomme i porteføljen er med transaktionen til DIP og JØP sket ved en overtagelse af hele aktiekapitalen i TG Partners A/S.

Men Thylander Gruppen forventer at købe ind i den anden ende. Selskabet har indtil videre investeret i og forvalter 7 øvrige ejendomsfonde – og barsler i 2017 med yderligere 2 fonde. Det vil fortsat være med eksterne investorer i form af velhavende private og institutionelle investorer, primært i form af danske pensionskasser.

-Det har været en positiv rejse for investorerne i TG Partners.   Vi er glade for at levere et  godt resultat til vores medinvestorer i fonden. Salget er den egentlige test af, om vi har ramt rigtigt med købet og udviklingen af ejendommene. Og det kan vi konstatere er tilfældet, siger adm. direktør Carsten Viggo Bæk og fortsætter:

-Vi ønsker ikke at sætte tal på, men der er leveret et pænt afkast både i målt i IRR og absolutte tal.

Læs også Thylander sælger ejendomme til JØP og DIP for 860 millioner kr.

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder