Asgaard Group får erfaren oprydder som ny bestyrelsesformand

Asgaard Group oplyser i forbindelse med regnskabet, at Jens Erik Gravengaard er valgt som ny formand i bestyrelsen.

Jens Erik Gravengaard er i dag partner i sin egen rådgivningsvirksomhed, MagniPartners, som han startede sammen med Henrik Blædel i 2010. MagniPartners har været blandt andet været med til at rydde op i ejendomsselskaber over hele landet i kølvandet på krisen i samarbejde med de mange banker, der pludselig fik ejendomme ind på bøgerne.

Jens Erik Gravengaard har siden 1981 arbejdet i danske og udenlandske banker som Nordea (dengang Unibank), Nykredit Bank, Aareal Bank og HSH Nordbank, hvor han var et kendt ansigt i ejendomsbranchen som medlem af den nordiske direktion med ansvar for Real Estate i Norden og Baltikum.

Derudover varetager Jens Erik Gravengaard også andre bestyrelsesposter blandt andet som bestyrelsesformand hos Provinsfastigheter – et svensk ejendomsselskab med en portefølje på mere end 2,2 mia. kr.

Læs også Asgaard vil væk fra Børsen: Tvangsindløser småaktionærer





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder