(Foto: Carlsberg Byen)

Aberdeen Asset Management køber 7250 kvm. butiksportefølje i Carlsberg Byen

Carlsberg Byen har indgået aftale med Aberdeen Asset Management på vegne af en af deres ejendomsfonde om overtagelse af butikslokalerne i området ved Carlsberg Station. De 20 butikslokaler er allerede udlejet til bl.a. detailhandel, caféer og restaurant.

De frasolgte butikker udgør ca. 7.250 kvm., og dermed har Carlsberg Byen med handlen allerede frasolgt 1/3 af det færdige bykvarters 22.000 kvm. Det er aftalt, at salgsprisen ikke offentliggøres, men i Carlsberg Byen ser adm. dir. Jens Nyhus handlen som et vigtigt skridt i bykvarterets udvikling.

– De fleste butikker var udlejet og en del åbnet, allerede inden den første beboer var flyttet ind i Carlsberg Byen, hvilket vi er noget stolte over.  Den optimisme underbygges nu af aftalen med Aberdeen Asset Management, som har vurderet, at Carlsberg Byen og det butiksmiljø, der er skabt, er en attraktiv investering – det ser vi som et meget stort kvalitetsstempel, siger han.

Stor interesse for området
Også hos Aberdeen Asset Management er der stor tilfreds med aftalen:

– Carlsberg Byen har på meget kort tid formået at tiltrække både beboere og forretningsdrivende. Interessen har været stor, og vi forventer, at den bliver endnu større i takt med at området bliver mere etableret. Derfor ser vi kvarteret som en attraktiv investering og forventer os meget af butikslokalerne i fremtiden, siger Fund Manager Troels Brøndum Andersen fra Aberdeen Asset Management.

I sidste uge indgik Carlsberg Byen ligeledes en aftale med Brøchner Hotels om hoteldrift i en af områdets mange fredede bygninger, og i det hele taget er der stor efterspørgsel efter lokaler og boliger i Carlsberg Byen.

– Vi er meget begejstrede for udviklingen i Carlsberg Byen, men er også bevidste om, at vi får meget foræret gennem vores beliggenhed, den historiske bygningsarv og gode infrastruktur. Vores opgave er derfor især at fastholde livet mellem bygningerne, så både beboere, naboer og handlende får en god oplevelse, når de færdes i området. Jeg plejer at sige, at alle kan bygge boliger, mens kunsten er at skabe liv mellem bygningerne. Det har vi utroligt meget fokus på, og det glæder mig, at markedet reagerer positivt på det, siger Jens Nyhus.

Red Property Advisers har været mægler på handlen.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder