Salgsdirektør Henrik S. Nielsen (til venstre) fra DN Construction og direktør Peter Skaaning Jørgensen fra 1927 Estate har udviklet Risskov Engpark med mere end 53.000 etagemeter.

53.000 kvm. og 500 boliger sættes i gang i Risskov

Projektudviklerne 1927 Estate fra Aarhus og DN Group fra Kolding går nu i gang med byggeriet af et nyt boligprojekt med 53.000 kvm. i Risskov ved Aarhus.

Projektet, der får navnet Risskov Engpark, opføres på en grund i Aarhusforstaden Risskov, der tidligere har huset lager og kontorejendomme. Projektet, der er tegnet af Arkitema Architects, har været flere år undervejs.

Nogle etaper er solgt som investeringsejendomme til forskellige investorer, andre dele opføres som ejerboliger fra starten, og endnu en etape udvikles af en tredje lokal projektudvikler. Der bliver tale om både rækkehuse og etageboliger fra to til fem etager.

– Der bliver noget for enhver smag. Både små studieboliger, lidt større delelejligheder samt familieboliger op til fire værelser, så beboersammensætningen bliver blandet, og der skal nok blive rift om den spændende beliggenhed, siger direktør Peter Skaaning Jørgensen fra 1927 Estate.

Hurtig byggeproces
Den første blok med i alt 37 ejerlejligheder udbydes til salg i øjeblikket, og her er de 32 boliger allerede solgt.

DN Group har både været med til at udvikle det samlede projekt, og virksomhedens underafdeling, DN Construction, er desuden bygherre og entreprenør på nogle af etaperne.

– Vi har haft et virkeligt godt samarbejde med 1927 Estate og den øvrige investorgruppe. Forberedelserne har været meget grundige, og derfor forventer vi en smidig og hurtig byggeproces, så de første boliger forventes indflytningsklar allerede i løbet af sommeren 2017 og derefter etapevis frem til ultimo 2018, siger salgs- og udviklingsdirektør Henrik S. Nielsen, DN Construction.

Tæt på alt og lige ved letbanen
De store lejligheder, der lige nu udbydes, har gennemgående lysindfald samt både en øst- og vestvendt altan. Bebyggelsen kommer til at fremstå i en kombination af murværk, tegl, beton, natursten, træ, stål og glas. De varierende facadeudtryk vil bidrage til et levende og varieret gårdrum med grønne områder.

– Vi er seks kilometer fra centrum, i gåafstand til engsøen og forholdsvis tæt ved strand og skov, så beliggenheden fejler bestemt ikke noget her. Samtidig er timingen også perfekt i forhold til åbningen af letbanen i 2017, der får et trinbræt ved Thorsøvej kun cirka 300 meter fra Risskov Engpark, fortæller Henrik S. Nielsen.

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder